Natuurgeneeskundig therapeut

door | juni 9, 2022

Vrouw, Buik, Maagpijn, Hart, Spijsvertering, Ontgiften

Weet je dat je de energie van het lichaam direct naar elke locatie kunt transporteren, waardoor het lichaam wordt geholpen zichzelf te genezen? Het lichaam heeft vele manieren om de giftige stof vrij te maken, afvalstoffen op te bouwen en het immuunsysteem te ondersteunen. U kunt uw lichaam vandaag nog helpen door deze essentiële zeven manieren te gebruiken om uw immuniteit op te bouwen:Natuurgeneeskundig

1. Eet levend voedsel: voedsel bevat energie en voedingsstoffen die plezierige ervaringen voeden. De ervaring van eten wordt niet uitgewerkt door geïsoleerde voedingsstoffen. In plaats daarvan geven de voedingsmiddelen je een bekwame bijdragende energie, zoals energie uit de bron van de boom. Alle groenten en fruit hebben essentiële energie. Al deze energieën moeten in hun beste vorm zijn door het juiste te eten. Probeer elke dag minstens 300 voet te maken en eet het hele fruit en de groente in de hele vorm.

2. Neem een ​​douche: Ik heb ooit gehoord dat als je een douche verteert, je de gifstoffen die in je lichaam komen, kunt wegspoelen. Douchen is de beste manier om het lichaam te ontgiften. Neem elke dag een douche. Het reinigt je niet alleen, maar geeft je ook het reinigende effect. Het verwijdert het vuil en het vuil dat u tijdens uw werkdag meebrengt. Het geeft je ook een betere kans om dicht bij de natuur te zijn en je ontspannen te voelen.

3. Krijg rust: het lichaam heeft rust nodig om zichzelf te herstellen. Sommige mensen vinden het zonde om te sporten na een lange vermoeiende dag op het werk. Maar rust kan nieuwe energieën binnenbrengen en de geest verfrissen, zodat u helderder kunt denken en met hernieuwde kracht kunt reageren op de taken die voor u liggen.

4. Oefening Dagelijks: Dagelijks moet u sporten in de vorm van een fysieke activiteit, die uw kracht opbouwt en uw bloed in beweging brengt. Natuurlijk, als je ondeugden hebt, wil je misschien je oefening overslaan, maar om ondeugden op afstand te houden, doe je aan lichaamsbeweging zoals ik (rennen, trappen beklimmen en gewichten heffen).

5. Wees altijd positief: altijd positief denken kan u rijke resultaten opleveren. Studies hebben aangetoond dat je humeur een flip-flop-effect kan hebben: het stimuleert een positieve verandering in je hormonen, wat leidt tot een beter humeur, wat betekent dat je minder depressief bent en je gelukkiger wordt.

6. Luister naar de natuur: De natuur is mijn belangrijkste bron van ideeën voor een goed leven. Een van de mooiste manieren om te leven, en ook de gezondste manier, is om in de buurt van mooie, natuurlijke dingen te wonen. Of u nu kiest om in de eenvoud van uw huis te wonen, of ervoor kiest om een ​​ruime woning in de heuvels te kopen, het belangrijkste is om op natuurlijke wijze kwaliteit te bouwen of te verliezen.

Wonen in de stad biedt gemakkelijke toegang tot congestie, vervuiling, weinig ruimte om te ademen en weinig zonlicht, dus we voelen ons lui, tot het punt dat we de hele dag slapen. We vergeten dat ons lichaam evenveel zonlicht nodig heeft als de zon; en dat het lichaam, dat van hout is, niet van de ene op de andere dag in de stad kan blijven. Bovendien gaan we door met onze dagelijkse BENADRUKKING van deze stadslevensstijl, dag na dag, week na week… en wanneer… gaat het ooit oud worden? We moeten een waarschuwende les uit de stad trekken; het is niet te wensen over.

7. Use essential oils: I use a wonderful essential oil blend that I am convinced was manufactured with the lavender and chamomile oils. Lavender is known to help ease depression and sour emotions; it has a pleasant soothing quality. It helps the blood flow to areas away from the source of your congestion, helping digestion and nerve circulation. Both of these qualities are evident in the reduced stress that sometimes accompanies a stressful lifestyle. (When stress actually causes inflammation in your body, your immune system responds by reinforcing your immune system.)

I use a tablespoon of chamomile everyday. It has a soothing effect. The great thing about the lavender is that it is a "Completely Natural" fragrant, with a pleasant scent. Yet, if I could pinpoint one "least loved" thing about humanity it would be lavender. Here is a little known fact: Lavender's active ingredient is very safe (in spite of what others say), and it can be used safely in any form.

Let's take a look at the two ingredients that I recommend:

o Lavender Essential Oil

o Chamomile

Wat kun je met deze ingrediënten? (1) Doe deze oliën in een verstuiver en gebruik ze als reisspray, of vul gewoon je huidige aromatherapie of aan (2) (1) Als je een "ged downstream"-persoon bent, doe deze twee oliën dan bij elkaar en bottel een blend op dat ruikt naar een "zaterdagnacht wrattengeur" ​​of een "vervelende" hond!

Welke heb jij in huis?