Japanse acupunctuur

door | juni 3, 2022

Japanse acupunctuur - Acupunctuurpraktijk Yang Sheng Utrecht

Wat kunnen we leren van Japanse acupunctuur?

Er zijn veel manieren waarop we de technieken van de Japanse gezondheidszorg kunnen gebruiken. Een van hen heet "Sensei". Er zijn drie niveaus van beoefenaars – a, b en c – en ze zijn onderverdeeld in teRAYdo, meEDI en RAObie. Daarom, als u een beoefenaar van RAObie bent, kunt u profiteren van het beoefenen van de techniek van RAObie. Als je een beoefenaar van Sensei bent, zul je profiteren van het leren van de telelementaire techniek van RAObie. Als u meEDI beoefent, zult u baat hebben bij het bestuderen van de technieken van meEDI.

U vraagt ​​zich misschien af: "Wat doet Japanse acupunctuur?" Ik ben al zo vaak gevraagd! Aangezien je geïnteresseerd bent in wat de EasternMTD doet, zal ik je er een korte samenvatting van geven. Japanse acupunctuur is een onderzoek naar de energiestroom, geleefde objecten en herinneringen uit het verleden. Het onderzoek lijkt op het filosofische probleem van de aceptie van ideeën bij de betrokken persoon. Het proces geeft je een achtergrond van het persoonlijke leven van Japan. Je zult zien hoe de problemen, samen met de wortel van hetzelfde, met elkaar verbonden zijn. De onderzoeksmethode richt zich ook op de relatie van de persoon en de omgeving waarin hij of zij actief is. Japanse filosofie gaat over de aard van het zijn en de dingen in de wereld. Dit geeft inzicht in de werkelijke aard van de gezondheidsziekte die u aangaat.

De ziekte wordt ook op afstand bestudeerd. Dit zal u helpen een beperkt beeld te krijgen van de ware oorzaak van uw ziekte. Sinds de ontdekking van Japanse medische vaardigheden rond de eliminatie van Doshu en de circulatie van QiGong. Er was een theorie dat het Externe Energieveld of de Qi ontvangen van de mensen en van de natuur de oorzaak was van ziekte. Daarom bespraken Japanse artsen de methode van ERVAREN. Om beter te begrijpen hoe een patiënt de ziekte ontving en verbeterde, werd de Outside Straight Movement-methode ontwikkeld. Deze methode laat zien hoe de beweging en controle van Qi mogelijk is door geleiding en tikken van de Qi in elke hand. Je leert om je eigen energie te creëren om je beweging te beheersen. Deze methode is essentieel voor de huidige gezondheidsproblemen.

Als je de beperking van het energieveld van je lichaam opruimt, zul je genieten van een fysiek en een leven vrij van ziekte. Japanse kruidengeneeskunde zal een grote hulp zijn om ziekten te genezen. Er zijn veel kruiden om uit te kiezen om ziekten te genezen. Afhankelijk van uw toestand, zou een van de Japanse kruiden bij uw toestand passen. Japanse kruidengeneeskunde is een manier van leven, vrijheid en schoonheid door takken van de natuur. Wat mooi zal zijn, moet nog worden ontdekt!!!